Vragen? Bel 0183 504 204
Wij staan voor u klaar, al 45 jaar lang!

Van Berchum is een bedrijf met 45 jaar ervaring. De reputatie laat zich kenmerken door de woorden flexibel, snel en professioneel maatwerk. Door te werken met kwaliteitsproducten en een hoog serviceniveau is Van Berchum de beste leverancier van zonwering in deze regio.

Neem direct contact op

240703_Adv_Vakantiesluiting-264x155mm_ONLINE
5 sterren specialist
De zekerheid van kwaliteit, service en nazorg

Van Berchum Zonwering is een erkend 5-sterrenspecialist. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

Als consument kunt u er daarom op vertrouwen dat u bij ons als 5-sterrenspecialist altijd goed wordt geholpen! Wilt u weten hoe onze klanten dit ervaren. Hiernaast vind u onze actuele klant beoordelingen.

VCA1sterwebsite-04
VCA
Veiligheid voorop

Van Berchum Zonwering is VCA gecertificeerd. Het keurmerk als het gaat om veilig, gezond en milieubewust werken.

U kunt er daarom vanuit gaan dat onze medewerkers altijd verstandig, duurzaam en bewust aan de slag gaan.

Bekijk het certificaat

Wij staan in Bedrijvig Altena!

Lees het artikel
Van-Berchum_Bedrijvig-Mockup
Inmeten op locatie
Inmeten op locatie is één van onze vaste servicewaarden. Hierdoor leveren we al 40 jaar maatwerk. Voor ons is iedere klant uniek. Wij geven u professioneel advies, zodat we een product kunnen leveren wat bij uw DNA past. Omdat wij komen inmeten klopt uw bestelling altijd. Wij willen pas een deal nadat wij het gezien hebben. Zo kunnen wij advies geven of een oplossing verzinnen voor een specifiek probleem. Zo kan het zijn dat de windbelasting te hoog is of de muur niet stevig genoeg is. Het is dan voor ons de uitdaging om toch een passende oplossing te vinden.
Montage door vakmensen
De montage wordt uitgevoerd door professionele vakmensen. Onze medewerkers zitten al jarenlang in deze branche. Onze werknemers hebben bij elkaar meer dan 100 jaar werkervaring met onze producten. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen van de fabrikanten. Na deze trainingen heeft het product geen geheimen meer. Onze vakmensen vinden het mooi om u blij te kunnen maken. Daarom hechten wij aan professionele persoonlijke contacten met korte lijnen.
Service en onderhoud
Wij werken met goede producten met een lange levensduur. Wij willen dat u iedere dag storingsvrij kunt genieten. Maar als er toch iets mis is, staan wij voor u klaar. Zo kan het gebeuren dat de band breekt van een rolluik of de motor van een zonnescherm stuk gaat. Wij komen dan zo snel als mogelijk naar u toe om te inventariseren en als het lukt de storing gelijk te verhelpen. Als het niet gelijk mogelijk is, zorgen wij voor een uitstekende communicatie door u goed op de hoogte te houden.
Garantie
Op al onze producten is garantie van toepassing. Standaard krijgt u twee jaar garantie op ieder product. Wij vervangen dan een onderdeel of het volledige product op onze kosten. Onze eigen monteurs komen inventariseren en zorgen voor een perfecte oplossing. Het is mogelijk om de standaardgarantie te verlengen. Zo bent én blijft u verzekerd van een goed product.
Scherpe prijs
Wij staan bekend om onze kwaliteit en hier zijn wij trots op. Wij verkopen wij de beste merken, met de hoogste kwaliteit. Maar wij hebben ook andere merken in ons assortiment. Deze producten hebben een prima kwaliteit met een lange levensduur én een scherpe prijs. Soms zo scherp geprijsd dat u het niet verwacht.
40 jaar
Sinds 1974 assembleren en monteren wij alle soorten zonwering. Kennis, ervaring en ongekende service zorgen dagelijks voor tevreden klanten. Met recht kunnen we ons specialist noemen. Daarom denken wij mee met de klant en hebben voor iedere situatie een oplossing. Wij leveren altijd vakmanschap. Dit kan omdat wij in onze eigen werkplaats de zonwering samenstellen en op maat maken. Daardoor kunnen ook reparaties snel en vakkundig uitgevoerd worden.
Breed assortiment
Ons assortiment is uitgebreid en kent een grote diversiteit. Bij ons is er voor ieder budget een oplossing. Al onze producten hebben een hoge kwaliteit, waarmee u jarenlang vooruit kunt. In onze showrooms kunnen wij u deze producten tonen. Wij hebben verschillende leveranciers waardoor wij een ongekend aantal keuzemogelijkheden in doeken hebben. In onze showrooms kunt u de stalen hiervan bekijken. Kwaliteit en diversiteit zijn de kernwoorden die ons assortiment beschrijven. Daarom nodigen wij u graag uit om in één van onze showrooms te komen kijken en u te laten inspireren door ons assortiment.