Vragen? Bel 0183 504 204

Service

Hoe goed en hoogwaardig ook onze producten zijn gemaakt, na verloop van tijd ontstaat slijtage. Met name aan de bediening en de bewegende delen, zo leert de praktijk ons. Om te voorkomen dat het product op termijn geheel vervangen moet worden, kunt u het best met ons contact opnemen.

Wij komen graag langs om specifieke problemen op te lossen of voor een onderhoudsbeurt. Eventuele gebreken worden samen met u besproken en hersteld. Ook voor acute storingen zijn wij u graag van dienst. Geef uw storing direct door: info@vanberchumzonwering.nl

Familiebedrijf Van Berchum

In 1974 werd er vanuit het woonhuis in Werkendam gestart met het assembleren en monteren van alle soorten zonwering, maar al snel bleek deze ruimte te klein.

Dus volgde een verhuizing naar Nieuwendijk en daar werd het bedrijf verder uitgebouwd om in 1984 terug te keren naar Werkendam.

In 2002 zijn ze vervolgens opnieuw verhuisd naar de huidige locatie.Dirk van Berchum is de tweede generatie en is vergroeid met de zaak. “Al op jonge leeftijd kwam ik in de winkel en in de werkplaats. Na het volgen van een technische vakopleiding ben ik op mijn 16e jaar in de zaak van mijn vader aan de slag gegaan. Ik heb hier het vak geleerd door mee te gaan monteren maar ook door te assembleren in onze eigen fabrieksruimte.

Langzamerhand is mijn vader wat meer op de achtergrond getreden en ik wat meer op de voorgrond”. Dirk is trots op zijn bedrijf en vertelt graag de cijfers. “In Werkendam beschikken wij over een ruim opgezette showroom van 130 m2. Al onze producten zijn zodanige gepresenteerd dat de klant op het gemak een keuze kan maken. Onze assemblagehallen beslaan een oppervlakte van ruim 1000m2. Hier worden al de zonweringsproducten samengesteld uit hoogwaardige materialen. Dit geeft de klant de garantie voor langdurig plezier.”

Dirk van Berchum wil graag vertellen waarin zij zich onderscheiden van andere leveranciers. “Hiervoor hebben wij de zeven zekerheden opgesteld. Hierin vertellen wij dat onze service enorm goed is en dat wij veel ervaring hebben het plaatsen. Hierdoor kunnen wij onze klanten goed adviseren en zorgen wij altijd voor schaduw!”

VanBerchum24
GROENW2

Montage

Het vakkundig ophangen van ‘een zonwerinkje’ is een vak apart. Het vergt veel ervaring en know how, inzicht en inschattingsvermogen. Puur ambachtelijk werk dat nogal eens wordt onderschat.

Met een zelf opgeleide vaste buitenploeg die ook nog eens weten hoe het hoort leggen wij dagelijks de hand zonweringen door het hele land. Natuurlijk is het hierbij voor ons een voordeel dat we producten ophangen die we zelf hebben geassembleerd.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden

Onderhoud

Hier onder vindt u alle onderhoudsvoorschriften van doeken.

Bekijk hier alle onderhoudsvoorschriften

img_20160722_171715_1_20171017_052507